Limba de vitel cu praz si masline

de Panacris in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 3979 vizualizari

 

Weekendul asta m-am axat pe vitel!

 

INGREDIENTE

  • limba de vita 1 bucata
  • praz 1 kg
  • foi de dafin 2 bucati
  • masline negre cu samburi 300 g
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • pasta de rosii 100 ml
  • zeama de lamaie 50 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vitel cu praz si masline:

Limba se spala si se pune la fiert in apa rece, fara sare. Se lasa la fiert la foc mediu cca. 1 ora. Apoi se scoate si calduta se curata de pielita alba. Se taie bucatele mici. Intre timp prazul se curata, se spala si se taie rondele, se pune la dinstuit in putin ulei si apa, la foc mic, neacoperit. Se adauga bucatelele de limba,foile de dafin, sosul de rosii, se asezoneaza de sare, piper, se completeaz cu apa, cat sa acopere mancarea si se lasa la fiert cca. 20 de minute la foc potrivit. Maslinele se dau in clocot separat, apoi se scurg si se adauga la mancarica de praz. Se mai lasa sa dea un clocot pana se imbina aromele. Dupa ce s/a stin focul se adauga si zeama de lamaie. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vitel cu praz si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Laly 1

21.03.2012, 12:20

Sunt pregatita,vin la masa

Panacris 1

21.03.2012, 12:40

Te astept Laly, mai am o portie si ptr tine

Bya Ralu 1

18.08.2012, 16:53

bunnnnnnnnnnnnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat de pizza rapid si pizza Romana