Pulpe de pui cu pilaf de orez

de PapaVio in Mancaruri cu carne, 25 Aug 2013 | 1175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana si jumatate cu orez
  • 4 pulpe de pui
  • o ceapa
  • 3 linguri cu bulion sau pasta tomate concentrata
  • patrunjel
  • marar
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • gogosari in otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu pilaf de orez:

Spalam, taiem pulpele in jumatate si le fierbem.


Separat,fierbem orezul cu sare,la care adaugam un sos de rosii si ceapa,prajite si stinse cu zeama de carne.Piperam,punem verdeata taiata marunt si mestecam bine.


Condimentam pulpele cu sare,piper si boia de ardei dulce si le rumenim in tigaie.


Punem in farfurii pilaful si pulpele rumenite.Se servesc cu gogosari in otet sau alte muraturi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

kukibella 1

27.08.2013, 14:58

portiadelumina 1

27.08.2013, 17:47

Nu văd gogoşarii, dar nu-i problemă, că avem. Ba aş mai pune lângă ei şi o gogonea ori un pic de conopidă murată, că tare-s bune cu pilaful.

nilgun 1

27.08.2013, 20:37

ffff bum

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut a la marocaine (reteta video)