Lingurite cu cafea si crema tiramisu

de ianculubita in Dulciuri, 21 Ian 2014 | 886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g unt
  • 100g zahar pudra
  • 2linguri cafea pregatita
  • GARNITURA
  • 3oua
  • 3linguri zahar pudra
  • 3linguri lichior Amareto
  • 250g mascarpone
  • 2linguri cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lingurite cu cafea si crema tiramisu:

Batem bine untul cu zahar iar dupa ce a devenit o crema pufoasa adaugam cafeaua si faina;


omogenizam bine,formam o sfera,o acoperim cu folie alimentara si o lasam la frigider 30min.


Dupa acest timp intindem o foaie groasa de 2-3mm,decupam linguritele,le asezam in forma de silicon,si le tinem la cuptor 10-15min; aluatul ramas il strangem si procedam la fel pana se termina.


Pentru crema,batem bine galbenusurile cu zahar pana devin albicioase,adaugam lichiorul,branza,omogenizam bine apoi incorporam albusurile batute spuma.


La servire,cu ajutorul unui posh,umplem linguritele iar deasupra pudram cu cacao

 

TIPS-URI

1

crema de mascarpone la aceste lingurite este prea multa asa ca cine doreste sa incerce sa reduca din cantitati

Daca ti-a placut reteta noastra "Lingurite cu cafea si crema tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ianculubita 1

22.01.2014, 08:32

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 16:50

super

ianculubita 1

24.01.2014, 08:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni, frisca si iaurt