Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Bogata in fier si proteine, lintea este recomandata in dieta anemicilor, a femeilor aflate la menstruatie si a persoanelor care tin post indelungat.
Punem lintea la inmuiat. Tocam ceapa si o calim in doua linguri cu unt, apoi adaugam legumele uscate si lintea ( care intre timp si-a dublat sau chiar triplat volumul ) . Stingem cu o ceasca de apa clocotita.
Adaugam rosiile in bulion si lasam sa dea 2-3 clocote. Potrivim de sare si piper, apoi transferam totul intr-un alt vas termorezistent, pe care o vom pune la cuptor. Asezam in vas carnatii de bere si bucatile prajite de ciolan afumat . Dam la cuptor pentru cca 30 minute, pana ce lintea se inmoaie complet. Servim fierbinte, cu patrunjel verde tocat.
1
Timpii de fierbere difera in functie de culoarea lintei. Cea rosie fierbe cel mai repede. Cu cat lintea este mai inchisa la culoare, cu atat fierbe mai greu.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult