Lipie cu ulei de masline si rozmarin

de Pasiune pentru bucatarie in Piine, 7 Mai 2011 | 3135 vizualizari

 

Am preparat o reteta de lipie cu rozmarin

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina
  • 300 ml apa
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • rozmarin Kotanyi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie cu ulei de masline si rozmarin:


Intr-un castron se pune faina amestecata cu sare,zahar si drojdie.In mijloc se face o adancitura in care se pune apa calduta si uleiul.


Se amesteca cu o lingura de lemn din interior pana in exterior; lasam lingura deoparte si framanta 5-10 minute pana obtinem un aluat nelipicios.


Aluatul se lasa sa se odihneasca 15 minute pe o planseta infainata.Intre timp se incinge cuptorul. O tava se tapeteaza cu hartie de copt. Bila de aluat se intinde in tava,se unge cu ulei d masline si se presara rozmarin Kotanyi.


Se coace aprox 20 minute!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu ulei de masline si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Mihaela11_jo 1

07.05.2011, 22:46

Ce bunaaaaaaaaaaaaaa

divainbucatarie 1

08.05.2011, 09:57

Corinuta 1

08.05.2011, 12:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08