Lipie de pe Somes

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2010 | 3027 vizualizari

 

din ciclul : ce gustare faci la ora 1 noaptea cu ce ai in frigider,sa oferi invataceilor ce sunt in sesiune .

 

INGREDIENTE

  • 3 lipii
  • 3 carnati
  • 3 castraveti murati
  • 1 ceapa rosie 
  •  300 gr cartofi taranesti cu ceapa
  • ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie de pe Somes:


  1. carnati se prajesc .

  2. pe fiecare lipie se repartizeaza in mod egal ingredientele .

  3. decorati cu ketchup.

 

TIPS-URI

1

preparatul a fost servit insotit de o bere , da mica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie de pe Somes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

rivka 1

26.01.2010, 12:41

hehe asa mamica sa tot ai care iti gateste la ora 1 noaptea , bun bun...

Bunica 1

26.01.2010, 20:06

Ce nu face o mama pentru puiul ei ! Face lipii la unu din noapte.Da stiu ca ai niste carnati suculentiiii... Asa mama ,mai zic si eu

Teo 1

26.01.2010, 23:16

ir imi place farfuria!dar si aperitivul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pomana porcului
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu carnati