Lipii cu branza

de adela1981 in Piine, 28 Feb 2012 | 2281 vizualizari

 

Cu varza sau branza, sunt tare bune, merg ca si pachetel la scoala sau la servici, sunt o salvare cand nu mai sti ce sa pregatesti :)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 ml apa
  • 1 lingurita zahar
  • 25 gr drojdie
  • 300+ 50 gr faina tip650
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • Umplutura:
  • 250 gr branza framantata de oi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii cu branza:

Drojdia se dizolva in apa calduta cu zaharul. Adaugam uleiul, faina si un praf de sare si framantam un aluat, pana ce se despride de pe peretii vasului. Lasam la dospit , la caldura, eu las langa o sursa de caldura, sa dospeasca mai repede.


Dupa ce a dospit, se framanta pe masa de lucru si se imparte in patru bucati. Se intinde fiecare bucata de aluat si se aseaza umplutura de branza si se impacheteaza. Se coc in cuptorul incalzit pana ce devin aurii!


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

28.02.2012, 13:37

bune

iri_iri 1

28.02.2012, 20:23

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:27

tare bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipii-reteta bunicii