Macaroane cu branza si marar la cuptor

de Corinuta in Paste, 21 Mar 2011 | 9534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste scurte
  • 300 g telemea putin sarata
  • 300  ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura marar tocat marunt
  • 1 lingurita unt
  • sare, piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si marar la cuptor:

Se pun la fiert pastele in apa cu sare. Se da branza pe razatoare. Ouale se bat impreuna cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga branza si mararul si se amesteca bine. Se unge cu unt o tava termorezistenta si se porneste cuptorul.


Cand pastele s-au fiert, se scurg de apa si se amesteca bine cu compozitia de branza, apoi se pun in tava si se dau la cuptor pentru aprox 20 minute, pana se rumenesc.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

jolygina 1

25.03.2011, 19:58

o bunatate vin si eu la o portie

Corinuta 1

25.03.2011, 20:47

Multumesc!

adry88 1

11.05.2011, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline