Macaroane cu branza si stafide

de Steffy in Paste, 7 Iun 2012 | 5044 vizualizari

 

Aceasta reteta imi aduce aminte de copilarie...macaroanele sunt printre preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 500 g macaroane
  • 250 g branza feta
  • 250 g branza de vaca
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 100 g stafide
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si stafide:

Se fierb macaroanele conform timpului scris pe ambalaj. Se scurg si se dau printr-un jet de apa rece. Se rastoarna intr-o tava unsa cu margarina.


Cele doua tipuri de branza se dau pe razatoare, se amesteca apoi cu ouale si cu zaharul. Se pune compozitia in tava peste macaroane, se amesteca toate ingredientele, se pudreaza cu zaharul vanilinat si se orneaza cu stafide.


Se introduce la cuptor aproximativ 30 minute. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie bucati. Se serveste cu placere.


 

TIPS-URI

1

Daca vi se pare compozitia prea consistenta, puteti pune jumatate de pahar de lapte in tava cu macaroane, inainte de a le introduce la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

_Alina_ 1

08.06.2012, 10:21

Arata foarte bine!

Rocsi 1

08.06.2012, 10:58

Ce bunatateeeee

iri_iri 1

08.06.2012, 16:17

arata fff bine,defapt numai bune de mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza sarata