Macaroane cu branza si stafide

de Steffy in Paste, 7 Iun 2012 | 9709 vizualizari

 

Aceasta reteta imi aduce aminte de copilarie...macaroanele sunt printre preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 500 g macaroane
  • 250 g branza feta
  • 250 g branza de vaca
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 100 g stafide
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si stafide:

Se fierb macaroanele conform timpului scris pe ambalaj. Se scurg si se dau printr-un jet de apa rece. Se rastoarna intr-o tava unsa cu margarina.

Cele doua tipuri de branza se dau pe razatoare, se amesteca apoi cu ouale si cu zaharul. Se pune compozitia in tava peste macaroane, se amesteca toate ingredientele, se pudreaza cu zaharul vanilinat si se orneaza cu stafide.

Se introduce la cuptor aproximativ 30 minute. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie bucati. Se serveste cu placere.

 

TIPS-URI

1

Daca vi se pare compozitia prea consistenta, puteti pune jumatate de pahar de lapte in tava cu macaroane, inainte de a le introduce la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

_Alina_ 1

08.06.2012, 10:21

Arata foarte bine!

Rocsi 1

08.06.2012, 10:58

Ce bunatateeeee

iry-gabriela 1

08.06.2012, 16:17

arata fff bine,defapt numai bune de mancat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american