Macrou cu lamaie

de Andreea Caroline in Peste, 16 Mai 2018 | 1247 vizualizari

 

Un deliciu !

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati macrou
  • 4 lamai
  • 6 catei usturoi
  • 40 gr patrunjel
  • 100 ml ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui ( pentru prajit)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu lamaie:

Incepem prin a curata pestele. Taiem capul, coada si il curatam de mate. Il taiem apoi in doua pe lungime si il spalam sub un jet de apa rece.


Intr-un bol amestecam 100 ml ulei de masline cu sucul si coaja rasa de la trei lamai, sare, usturoiul curatat si taiat in doua si jumatate din cantitatea de patrunjel tocat marunt.


Asezam macroul intr-un vas cu pereti inalti (eu am folosit doua tavi de unica folosinta).


Turnam peste macrou amestecul de ulei si lamaie.


Acoperim vasul (tava) cu folie de aluminiu sau folie alimentara si dam la frigider pentru 2 ore.


Dupa acest timp, punem o tigaie cu ulei la foc iute. Cand uleiul s-a incins, prajim pestele, lasandu-l cate 4 minute pe fiecare parte. Cand este gata, se scoate pe un platou.


Se serveste presarat cu patrunjel proaspat tocat si cu suc de lamaie.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Andreea Caroline 1

15.09.2018, 10:39

Va multumesc

gaby_duceag 1

15.09.2018, 16:52

ce bine arata!!!

Andreea Caroline 1

16.09.2018, 08:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
File de cod pane