Red fish pe pat de legume la cuptor

de cristeena20 in Peste, 14 Feb 2015 | 5272 vizualizari

 

Am ales de data asta sa fac acest tip de peste alaturi de un mix de legume . A iesit o cina usoara si foarte savuroasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 red fish medii
  • sare, piper alb
  • lamaie
  • ulei de masline
  • coriandru verde
  • 2 rosii mari, 1/2 ardei gras, 1/4praz, 2 cepe ,
  • 6-7 cartofi medii
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish pe pat de legume la cuptor:

Pestele se curata si se condimenteaza cu sare, piper alb macinat si se stropeste cu suc de lamaie si cu ulei de masline. Lasam sa stea asa cca 1 ora .

Ceapa se taie rondele mai groase; taiem rosiile felii , ardeiul patrate , prazul rondele.

Tocam o parte din coriandru si amestecam cu legumele si presaram cu sare si ulei de masline.

Punem intr-un vas termorezistent legumele , punem pestele deasupra si turnam vin alb. Dam la cuptor la 180 grade pt cca 30 minute. 

Servim cu cartofi fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Red fish pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sprot la tigaie