Macrou cu lămaie

de ionix in Peste, 29 Iul 2010 | 2282 vizualizari

 

Reteta o am din una din cartile de bucate primite de la bucataras... sarut-mana pt carticica :p

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri de macrou
  • Zeama de la 2 lamai
  • Circa 100 g faina
  • Cca 150 g pesmet
  • 2 oua
  • Coaja rasa de la cele 2 lamai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu lămaie:

Pestele se spala bine, se aseaza intr-un bol, se stropeste cu zeama de la lamai si se da la frigider timp de 15 min, pentru a se patrunde.


Intre timp pregatim restul ingredientelor.


Pe o farfurie punem faina, in alta farfurie batem ouale cu sare si piper iar intr-o alta farfurie amestecam pesmetul cu coaja de lamaie.


Pestele de la frigider se sareaza, se pipereaza si se tavaleste prin faina si ou. La final se tavaleste prin pesmetul cu coaja de lamaie.


Se prajeste in ulei foarte bine incins timp de 10 minute, pe o parte si pe alta. Pestele trebuie sa aiba suficient de mult ulei la prajit pentru a nu se arde.


Se serveste cu maioneza, eu am facut sosul de usturoi cu mayo si worcestershire


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu lămaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ionix 1

30.07.2010, 08:50

va invit si la o bucatica de peste... sarut-mana pt furci

Teo 1

31.07.2010, 23:08

imi place si pestele si garnitura !

ionix 1

01.08.2010, 10:18

@Teo, a avut gust bun coaja aia de lamaie, desi cred ca daca era lime ar fi avut gust mai interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi