Peste cu cartofi si sos pesto

de susu in Peste, 17 Dec 2010 | 1799 vizualizari

 

Mie personal mi-a placut extraordinar de mult acest sos pe care l-am incercat acum pentru prima oara iar patrunjelul proaspat e foarte sanatos avand mai multa vitamina C decat lamaile

 

INGREDIENTE

  • Cativa cartofi potriviti
  • 2 legaturi patrunjel
  • 40 g cascaval
  • 60 ml ulei
  • Sare piper
  • Peste
  • Usturoi cativa catei
  • Lamaie
  • Rozmarin
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi si sos pesto:

Cartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe folie de aluminiu si se strange bine hartia. Se baga la cuptor. Pestele se curata si se spala. Se condimenteaza bine, se unge cu zeama de lamaie si se pune in folie de aluminiu. Se da si el la cuptor. Patrunjelul spalat se mixeaza impreuna cu cascavalul si uleiul. Pestele daca este mic se lasa 20 minute iar pentru cel mare e necesar vreo 30-40 de minute. Se servesc impreuna cu sosul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Oana 1

17.12.2010, 22:24

O bunatate, ce bine arata!

giuliana 1

18.12.2010, 08:12

MotanLaOale 1

20.12.2010, 08:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de peste