Macrou la cuptor

de madi_marin in Peste, 22 Iul 2010 | 21658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 macrouri
  • 1 lamaie mica
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • foi de dafin
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Macrourile se curata si li se taie capul si coada. Se spala , se sterg,se  ung cu ulei si se presara cu sare si piper.

Se taie pe latime din loc in loc si se pun in crestaturi  jumatati de felii subtiri de lamaie, usturoi si marar, iar in interior li se pun cate o foaie de dafin.

Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se mai picura deasupra putin ulei si suc de lamaie. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

yafa 1

28.07.2010, 09:46

madi_marin 1

28.07.2010, 20:34

mena, yafa....

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 12:12

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V