Macrou la cuptor cu morcovi si cartofi

de Constelatialeu in Peste, 11 Ian 2016 | 2041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati macrou
  • 2 morcovi mai mari
  • 5 cartofi potriviti
  • 1 lamaie
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu morcovi si cartofi:

Curatam pestele, avem grija sa scoatem si bronhiile, presaram sare si-n interior si pe exterior. Separat curatam morcovii si cartofii si ii taiem rondele mai groase. Intr-o tava punem hartie de copt, asezam morcovii si cartofii, presaram putina sare , apoi asezam pestele , taiem rondele de lamaie , le asezam deasupra si in interiorul pestelui, turnam uleiul peste peste si legume, apoi invelim cu hartie de copt.Dam tava la cuptor pentru cca 1 si 1/2 ora, inainte cu 1/2 de ora ridicam hartia de copt si lasam sa se rumeneasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu morcovi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gicuta69 1

12.01.2016, 10:43

Delicios!

Bya Ralu 1

12.01.2016, 13:29

bun

Catalina L 1

13.01.2016, 18:21

f bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
File de cod pane in crusta de malai