Stiuca umpluta

de vero_closca in Peste, 8 Ian 2011 | 19079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca mai mare(minim 1 kg)
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 2 felii de franzela inmuiate in lapte si stoarse
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 250 ml supa de peste(eu am folosit de legume)
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 mar mic
  • 1 legatura patrunjel sau marar verde
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

se curata stiuca,se eviscereaza apoi se taie capul si se scoate cu grija pielea apoi se lasa sa stea in apa usor sarata.


se indeparteaza oasele iar carnea se trece prin masina de tocat.


ceapa si ciupercile se toaca marunt si se calesc impreuna in cele 2 linguri de ulei pana scade toata zeama lasata de ciuperci.


se lasa sa se raceasca apoi se adauga peste pestele tocat.


se adauga patrunjelul tocat fin,painea,oul si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si cimbru.


se coase pielea de stiuca ca sa arate ca intreaga si se umple cu aceasta cumpozitie apoi se coase si capul.


in gura stiucii se introduce marul.


se aseaza intr-o tava,se toarna supa si vinul si se unge stiuca cu ulei de masline.


se da la cuptor pt aproximativ o ora.


din cand in cand se stropeste cu sosul din tava.


se serveste rece,taiata felii.


a mea nu este taiata pt ca am pregatit-o pt o prietena.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 10:51

ei bine nici eu nu am facut da mananc cu mare placere de la tine ca arata delicios...............

vero_closca 1

09.01.2011, 13:07

va multumesc!

La Ancuta 1

11.01.2011, 09:24

cum de am ratat asa o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu sos verde si legume la aburi