Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Este foarte buna. Mult mai buna decat cea din comert.
Pestele se curata si se spala bine.
Se taie rondele de 2-3 cm. Eu am taiat doar partea de mijloc, cozile le-am prajit.
Se sareaza rondelele bine cu sare grunjoasa, se pun intr-un vas, se acopera cu folie si se tin la frigider 24 de ore.
Pestele trage sare doar cat ii trebuie, nu mai mult.
Pentru saramura, se pune la fiert apa cu 1 lingura de sare, otetul, uleiul, foile de dafin, piperul, se fierb 2-3 minute si se lasa la racit.
Ceapa se curata si se taie julien.
Morcovii se curata si se taie rondele.
Dupa 24 de ore, se spala pestele cu apa rece si se lasa la scurs.
In borcane care se inchid etans, se pune pestele intercalat cu ceapa si morcovii si presaram boabe de mustar.
Se toarna deasupra saramura rece sa acopere tot pestele si se pun capacele.
Se pune in frigider pentru o saptamana.
Dupa o saptamana se poate consuma.
Pofta Buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult