Macrou marinat la rece

de MotanLaOale in Peste, 21 Noi 2017 | 25345 vizualizari

COMENTARII (24)

vasimur 1

21.11.2017, 21:35

RODIMUR 1

21.11.2017, 21:38

Ce bine arată...!

Adi 1

21.11.2017, 21:46

Foarte bun!

Constelatialeu 1

21.11.2017, 21:47

Nu va suparati la fierbinte nu aveti?

Panacris 1

21.11.2017, 22:04

Mno, trimit pe TataZmeu la tine, dacă zici că-i mai bună decât cea din magazin

Bunica 1

21.11.2017, 22:08

Ce nuuuun!

DianaYonela_95 1

21.11.2017, 22:08

Merisor 1

21.11.2017, 22:17

Super!

MotanLaOale 1

21.11.2017, 22:33

Multumesc

Rahela Velicu 1

21.11.2017, 23:00

mihaelar63 1

22.11.2017, 03:18

Cu siguranta ca este mai bun

mirela0911 1

22.11.2017, 09:58

Ce bun trebuie să fie!

anca_rm 1

22.11.2017, 10:17

mie nu prea imi place pestele in acest fel , dar as gusta sa vad cum este al tau

MotanLaOale 1

22.11.2017, 10:25

Multumesc

-Licurici- 1

22.11.2017, 11:42

Cred ca-i bun!

MotanLaOale 1

22.11.2017, 12:29

gaby_duceag 1

22.11.2017, 18:30

EU NU PREA INTELEG RETETA ASTA , desi o vad si-n alte parti.
Cum...as putea manca peste negatit termic?

:S
Iezplica-mi motanel!

MotanLaOale 1

22.11.2017, 19:15

Carnea de peste se macereaza in otetul din reteta si este foarte bun. Dupa o saptamana pana si oasele devin moi. Si apoi sunt unele popoare care mananca pestele crud, Gabytza.

gaby_duceag 1

22.11.2017, 21:38

As gusta d la cineva, nu m-as risca sa fac eu mult )
Multzam motanel

MotanLaOale 1

22.11.2017, 22:20

Poti sa faci un singur macrou, un barcanel sa vezi cum este. Eu cred ca iti va place.

DanielScurtu 1

24.11.2017, 08:33

Dupa marinare adica o saptamana, in cat timp trebuie consumata aceasta reteta?

MotanLaOale 1

24.11.2017, 11:13

La mine s-a terminat in 12 zile, si a fost bun.

dantes 1

26.11.2017, 09:57

Bun!

MotanLaOale 1

26.11.2017, 11:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor