Macrou prajit cu mujdei

de VERONICA2607 in Peste, 23 Feb 2012 | 3533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • sare
  • 100 gr malai
  • 400 ml ulei
  • Mujdei:
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • zeama de la un sfert de lamaie
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu mujdei:

Pestele se curata de intestine, se spala bine, se taie in bucati, fiecare peste in 3 bucati. Se sareaza bine si se lasa 15 minute sa ia sare. Dupa cele 15 minute se scurge pestele bine, se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se da fiecare bucata de peste prin malai si se pune la prajit, se intoarce pe fiecare parte.Cand este gata se scoate pe servetele pentru a absorbi uleiul.


Mujdeiul: Se curata usturoiul, se piseza cu clestele de usturoi, se sareaza si pipereaza si se freaca ca pe maioneza cu cele 3 linguri de ulei putin cate putin, la sfarsit se adauga si zeama de lamaie.Daca doriti mujdeiul mai slab adaugati o lingura de apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:14

RuxyRux 1

24.02.2012, 23:12

Mai mi-e o foame de zile mari...si ma uit la pestele tau de as musca ecranul

VERONICA2607 1

25.02.2012, 08:18

... Ruxi te invit la masa duminica...va fi peste din belsug

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Peşte prăjit lângă cartofi cu unt la cuptor