Madeleine cu iaurt

de ianculubita in Prajituri, 2 Sep 2011 | 2009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2borcanele iaurt de fructe(125g fiecare)
  • 4oua
  • 2borcanele si jumatate de zahar(aceeasi masura ca la iaurt)
  • 1borcanel si jumatate de ulei
  • 5borcanele de faina
  • 1praf de copt
  • vanilie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleine cu iaurt:

Se amesteca ouale cu iaurt, zahar, ulei turnat cate putin, praful de copt stins, vanilia si la urma faina; Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor 10-15 minute, depinde de cuptor; Pentru ca eu am intampinat greutati la scosul din forme, am uns cu foarte putin ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleine cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

LUK 1

02.09.2011, 15:21

jolygina 1

02.09.2011, 17:08

Laly 1

02.09.2011, 23:23

Vreau si eu macar una

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V