Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Reteta simpla si foarte buna!
Marcel Proust in romanul sau "In cautarea timpului pierdut" relata despre personajul sau ca obisnuia sa serveasca aceste prajiturele la ceai, savurandu-le inmuiate direct in ceai.
(2 portii/24 bucati):
1.Se preincalzeste cuptorul la 150/C.Se ung cu unt 2 tavi pentru madeleine a 12 bucati fiecare.
2.Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca.Intr-un castron, se bat ouale cu zaharul pana ce compozitia isi dubleaza volumul.Se adauga esenta de lamaie,faina, drojdia uscata si untul.
3.Se pune compozitia rezultata in formele de madeleine si se coc prajiturelele pana se rumenesc.Se scot din forme si se lasa sa se raceasca pe un gratar.Acompaniaza minunat un ceai, o cacao sau o cafea neagra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult