Maioneza de post

de amalia01 in Mancaruri de post, 10 Dec 2016 | 14915 vizualizari

 

Ori de cate ori vroiam sa fac maioneza in timpul postului, foloseam o reteta mai veche de-a mamei, cu pufuleti. Dar este destul de greu de facut.
  Motiv pentru care am cautat o alta varianta, mai moderna. Si asa am dat peste reteta Jamillei Cuisine, simpla si rapida...pe care insa am modificat-o putin.
 

 

INGREDIENTE

  • 300 ml ulei
  • 125 ml lapte de soia
  • 1 lgt de mustar
  • sare Kotanyi
  • piper negru Kotanyi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post:

Intr-un vas inalt pentru blender adaugi ingredientele obligatoriu in aceasta ordine: ulei, lapte de soia, mustar, sare, piper, Maggi.


Introduci blenderul pana jos, in vas, si incepi sa mixezi cu miscari usoare de jos in sus. Totul nu va dura mai mult de 30 de secunde!


Obtii o maioneza pufoasa si gustoasa.


Nu este doar o maioneza de post si dietetica, dar o pot manca si persoanele alergice la ou, lactoza sau gluten.



Spor sa aveti si pofta!

TIPS-URI

1

post

2

dietetic

3

non-alergenica

4

Eu am adaugat si 1/2 de lingurita de Maggi Secretul Gustului Intensavor de legume pentru mai multa savoare, dar tu poti adauga orice altceva doresti: usturoi, chilli , oregano...in functie de preparatele la care vrei sa o folosesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

-Licurici- 1

12.12.2016, 16:39

dantes 1

14.12.2016, 16:54

Interesant!

Xandrinne 1

15.03.2017, 19:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza