Maioneza de usturoi

de lili in Clasice, 26 Sep 2010 | 8744 vizualizari

 

este foarte buna la gratare si cartofi pai

 

INGREDIENTE

  • -3-4 catei de usturoi
  • -ulei
  • -sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de usturoi:

Curatim usturoiul si il pisam bine.Punem sare peste el si il frecam pana devine o pasta.Peste pasta obtinuta turnam cate putin ulei ca la maioneza.Astfel obtinem o maioneza consistenta. Daca dorim la final se poate adauga si putina smantana.


Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

29.09.2010, 01:34

asa e ,e super buna5f

Teo 1

01.10.2010, 12:21

e ocombinatie delicioasa!mereu ma ling pe degete!

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:24

si eu fac asa maioneza si maik adaug smantana .... ca e prea tare la gust fara , oricum ai 5 f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de prajitura Duo

ieri la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

Reteta de chifle cu lapte

pe 04.06 la 23:18

Reteta de placinte cu faina fara gluten

pe 31.05 la 13:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tkemali - sos georgian pentru carne