Maioneza vegetala fara oua

de Catalina L in Sosuri, 8 Mar 2020 | 4080 vizualizari

 

Va propun o reteta de 'maioneza' fara oua, originala si ideala in perioada de post.
O reteta extrasa dintr-o carte frantuzeasca care-mi place mult  'Le grand livre de la cuisine crue ' .
Am gasit acest preparat bun, gustos si satios.
Puteti face tartine sau il puteti servi cu cruditati :  foi de andive etc
https://www.blogulluicatalina.com/2020/01/maioneza-vegetala-fara-oua.html

 

INGREDIENTE

  • 60 gr de nuci de caju
  • 1/2 ardel rosu (al meu era mare )
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri ulei de susan
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza vegetala fara oua:

Spalati si puneti la hidratat 20 de minute nucile de caju in apa.

Curatati ardeiul de seminte si de partea alba.

Mixati nucile de caju scurse cu ardeiul si boia de ardei.

Adaugati treptat uleiul, puneti sare si piper si amestecati.

Dati 30 de minute la rece inainte de a servi.

Bun si consistent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza vegetala fara oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza preparata altfel decat in modul clasic