Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un desert minunat ce iti aduce aminte de copilarie!
Faina de malai, de grau, zaharul, praful de sare si bicarbonatul le amestecam intr-un bol, peste care punem ouale, uleiul, iaurtul acru, ricotta si esenta de vanilie apoi amestecam pana omogenizam totul. Intr-o tava de dimensiune mica punem hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru cca 40-50 min sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Dupa ce scoatem prajitura, se presara zahar pudra sau puteti unge toata suprafata cu iaurt si 2 linguri de zahar si se serveste calda alaturi de un pahar de lapte acru ( de ex. sana) sau smantana.
Pofta buna!
1
Daca va place mai dulce, mai puteti adauga zahar in compozitie
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult