Malai dulce cu ricotta

de Gherca Daniela in Dulciuri, 21 Mar 2015 | 3316 vizualizari

 

Un desert minunat ce iti aduce aminte de copilarie!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina de malai (trebuie sa fie fin)
  • 1/2 cana faina de grau
  • 1/2 cana de zahar
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 3/4 cana ulei
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 350g iaurt acru
  • 250g ricotta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malai dulce cu ricotta:

Faina de malai, de grau, zaharul, praful de sare si bicarbonatul le amestecam intr-un bol, peste care punem ouale, uleiul, iaurtul acru, ricotta si esenta de vanilie apoi amestecam pana omogenizam totul. Intr-o tava de dimensiune mica punem hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru cca 40-50 min sau pana se rumeneste frumos deasupra.


Dupa ce scoatem prajitura, se presara zahar pudra sau puteti unge toata suprafata cu iaurt si 2 linguri de zahar si se serveste calda alaturi de un pahar de lapte acru ( de ex. sana) sau smantana.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca va place mai dulce, mai puteti adauga zahar in compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Malai dulce cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

22.03.2015, 22:05

Multumesc Ela!

mirela0911 1

24.03.2015, 14:28

Ce bun trebuie sa fie!

Gherca Daniela 1

24.03.2015, 15:13

Multumesc Mirela! A fost delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de visine si crema cu ricotta si ciocolata