Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 6410 vizualizari

 

Foarte buna mamaliguta cu branza

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga:
  • malai
  • apa
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 500 g branza de burduf proaspata
  • 1 cutie miez de lapte
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor:

Se prepara mamaliguta:

Intr-un ceaun punem apa si sare si punem la foc.Cand incepe sa fiarba apa se pune malaiul in ploaie,dupa ochi..fiecare dupa cum preapara mamaliguta.

Se amesteca continuu dupa care se lasa la foc mic sa se faca.

In vasul roman punem putin ulei.ungem vasul,adaugam un strat de mamaliga,presaram branza de burduf in bucatele si miezul de lapte il taiem feliute,

Adaugam ultimul strat de mamaliga ,deasupra presaram parmezanul ras si dam vasul la cuptor pentru 20 minute.

Intr-o tigaie pregatim ochiurile,iar cand mamaliguta de la cuptor este gata le adaugam deasupra.

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu cascaval afumat si ciupercute