Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2015 | 1325 vizualizari

 

O nebunie, tare buna!

 

INGREDIENTE

  • malai
  • apa
  • sare,piper
  • branza greceasca(feta) cu verdeturi
  • 1 lingura parmezan ras
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor:

Se pune apa la fiert,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga malaiul in ploaie amestecand continuu.Se amesteca pentru a nu se forma cocoloase,si se lasa la foc mic sa se faca mamaliga.


Cand este gata se pune intr-o tava un strat de mamaliga,asezam deasupra felii de branza feta cu verdeturi,acoperim cu alt strat de mamaliga.


Se presara parmezan ras deasupra si se da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.


Intr-un ibric mai lat,punem apa,lasam sa fiarba,se amesteca repede cu o lingura si se adauga oul(in vartejul care se formeaza amestecand cu lingura),se lasa aduna spre centru cu o lingura albusul imprastiat.Se lasa 1-2 minute.


Se pune mamaliga cu branza pe o farfurie,deasupra punem oul posat,presaram cu sare si piper,iar pe farfurie am pus smantana.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

tarasmariana 1

28.05.2015, 09:39

Bya Ralu 1

28.05.2015, 10:00

-Licurici- 1

26.08.2015, 18:23

Cat de bine arata! Mi-e o pofta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face cascaval de casa