Mamaliga umpluta

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 2923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  300 gr de malai
  • 50 gr de unt
  • 5-6 oua fierte
  • 1 ou nefiert
  • 75 gr urda dulce7
  • 5 gr urda sarata
  • 100 gr de telemea
  • 2 carnati
  • 150-200 gr de bacon(costita)
  • 150 gr de iaurt(smantana cine nu are probleme cu colesterolul)
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga umpluta:

Se pune apa cu sare la fiert pentru mamaliga, lasandu-se sa fiarba bine. In acelas timp se prajesc carnati si poate fi rumenita si costita, dar la fel de bine se poate lasa si neprajita, se fierb 5-6 oua tari, se rade urda si se poate amesteca celor doua tipuri de urda sarata si dulce, separat se rade telemeaua.



Cand apa este fiarta se adauga malaiul treptat si se amesteca bine fara sa se faca cocoloase trebuie sa iasa o mamaliga moale pe care sa o putem lua cu lingura, malaiul se pune treptat si se amesteca foarte bine, cand se constata ca mamaliga este facuta se poate lua de pe foc si se va lua cu lingura asezandu-se primul strat de mamaliga intr-o tava care se va da ulterior la cuptor.



Tava se va unge cu unt, se pune primul rand de mamaliga, se adauga carnati taiati rondele, se pune costita, se taie lamele cateii de usturoi, se adauga urda. Se pune al doilea rand de mamaliga, peste care se adauga ouale taiate rondele potrivite, se adauga iaurtul(smantana) se pune branza telemea rasa(pe razatoare mica), si in mijloc se face un cuib in care se pune un ou crud se pipereaza si se da la cuptor 20de minute, de preferat incercati inainte sa o scoateti de la cuptor, difera de la aragaz la aragaz.



Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Ina 1

07.11.2010, 08:27

Aoleu!!! Bine arata!

vanilla 1

09.11.2010, 18:10

mare amatoare de mamaliga mai sunt si eu!!!

symo 1

16.02.2012, 18:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

ieri la 21:03

Ciulama de ciuperci, de post

de vasimur 3

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza