Branza cu merisoare si nuci

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 1378 vizualizari

 

O idee simpla inspirata de un .... ambalaj . De curiozitate am cumparat un cas mic [asa credeam eu ] incorsetat in ceara rosie . In interior era branza ce semana cu cea de burduf, merisoare si alune . Alunele nu le-am prea gasit .. Mi-am zis ,, Eu de ce nu pot face asa ceva ?"" Fara modestie pot sa spun ca preparatul meu a iesit mai gustos .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza burduf
  • 125 gr samburi nuca
  • 125 gr merisoare uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza cu merisoare si nuci:

Nuca se fierbe un clocot , se scurge si se raceste .


Prin fierbere nuca isi pierde eventualul gust amarui . Miezul ramane curat si palacut dulceag .


Se amesteca bine toate ingredientele se pun pe o folie transparenta si se formeaza un sul .


Se da preparatul la rece unde se tine pana la servire .


Serviti branza cu merisoare si nuci insotita de fructe .


Data viitoare o voi servi pe felii de mere .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza cu merisoare si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

05.01.2015, 14:45

Simona sunt curioasa sa vad varianta ta

mirela0911 1

08.01.2015, 14:01

Ce buna o fi fost!

Raluca57 1

09.01.2015, 07:31

Am făcut, dar putina...de test. Minunata! Ne-a plăcut mult, deci voi reface in cantitate MARE. Branza mea nu a fost suficient de cremoasa, prin urmare nu am reușit sa tai felii la fel de frumoase ca in poza ta. Trebuie sa încercați aceasta combinație, este excelenta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Coşuleţe aperitiv cu brânză, măsline şi somon afumat