Mamaliguta cu "Ceva fin" si slanina

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 1137 vizualizari

 

Un mic dejun perfect pentru week-end...sotul meu e specialist in "frecarea"mamaligii!

 

INGREDIENTE

  • mamaliga:
  • 1 cana faina malai
  • 3 cani apa
  • 1 praf de sare
  • umplutura:
  • 1 cutie crema de branza cu smantana
  • 4-5 felii de slanina afumata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu "Ceva fin" si slanina:

-mamaliga:


- pui la fiert apa cu sarea


- cand da in clocot adaugi malaiul in ploaie si amesteci continuu cu telul -para


- amesteci continuu si fierbi la foc mic ,cca 15 minute


- umplutura:


- slanina o "increstezi" si o prajesti


-montare:


- pe o farfurie mai adanca asezi o "patura" de mamaliga si o nivezexi cu o lingura unsa cu untura lasata de slanina


- asezi cu lingurita "moturi"de crema de branza cu smantana"ceva fin"


- repeti operatiunea


- deasupra asezi branza si feliile de slanina prajita


- dai la cuptor pentru 15 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu "Ceva fin" si slanina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:26

Rocsi 1

14.09.2013, 20:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli si branza