Aperitiv oua umplute

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2020 | 5150 vizualizari

 

Un aperitiv gustos ce intregeste perfect un platou de aperitive festive.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 oua
  • 1 avocado
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura de smantana
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Mai intai fierbem ouale timp de 12-14 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Galbenusul oualor trebuie sa fie tare.

Dupa ce au fiert, le curatam de coaja si le taiem pe jumatate.

Punem galbenusurile, 1 avocado, smatana, ceapa verde tocata rondele, sarea si piperul  intr-un bol si mixam cu mixerul vertical 3-4 minute pana cand amestecul devine o pasta. Adaugam zeama de lamaie si umplem albusurile de ou cu aceasta pasta.

TIPS-URI

1

Punem ouale la fiert de la inceput in apa rece, nu le adaugam in apa clocotita daca nu vrem sa se crape!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu surimi..