Mamaliguta cu "etaj"

de LUK in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 3736 vizualizari

 

Daca aveti alte sugestii de titlu..le astept..n-am stiut cum sa o denumesc..

 

INGREDIENTE

  • Cantitatile sunt in functie de cate porti faceti asa ca va las sa decideti...
  • branza de burduf
  • cascaval ras
  • smantana
  • faina de malai
  • apa
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu "etaj":

Se prepara o mamaliga astfel:

Se pune apa cu sarea la fiert.Cand clocoteste se adauga faina in ploaie amestecand incontinuu.Se lasa pe foc cam 30 minute sa fie fiarta bine si in tot acest tim avem grija sa amestecam pentru a nu se face cocoloase.Cand e gata o luam de pe foc si incepem etajarea.

Obtinerea preparatului:

Se pune intr-un bol un strat de branza de burduf,apoi un strat de mamaliga,se niveleaza,peste mamaliga se pune un strat de smantana,apoi din nou mamaliga.Peste mamaliga se pune cascaval ras apoi din nou un strat de mamaliga,iarasi un strat de smantana..ultimul strat de mamaliga..apoi smantana si cascaval ras.Se pot face multe straturi..in functie de cat de inalt e bolul..sper ca nu v-am zapacit de tot..e oricum o gustare sanatoasa si gustoasa va asigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu "etaj"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

LUK 1

14.12.2010, 00:15

n-am incercat niciodata sa pun altceva in afara de lactate dar presupun ca e f buna

lilik 1

14.12.2010, 11:24

ce-mi place

LUK 1

14.12.2010, 17:32

mersi lilik

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta stransa cu branza sarata