Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto

de Catalina L in Fructe de mare, 15 Mar 2015 | 1358 vizualizari

 

Nu este o reteta facuta exprès va asigur, dar nu puteam arunca bunatate de sos de scoici de la pranz......in plus imi ramanea un pic de mamaliga de ieri seara :))
Cel mai greu mi-a fost sa aleg categoria si tara de origine a acestei retete - am pus Bulgaria pentru ca au scoici si fac mamaliga
Va asigur in sos am pus numai cantitatea de vin precizata :))

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga de ieri sera
  • Sos de midii cu smantana de la pranz
  • cam atat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto:

Facem mamaliga sambata seara- nu va spun cum pentru ca stiti mai bine decat mine :)) Rezervati restul la frigider - nu se stie niciodata....


Pregatim sosul de midii cu smantana : vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/midii-scoici-in-sos-de-smantana-si-vin-alb-69181.html


Pastrati sosul ramas la frigider ( daca ramane - mie mi-a ramas )


Incalziti bine mamaliguta si sosul si serviti-le imediat..


Voilaaaa o actiune buna. ....am reciclat resturile si am mancat bine.


Va pup si o seara buna daca cititi reteta seara :))







 

TIPS-URI

1

Reciclati resturile !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

15.03.2015, 20:34

MotanLaOale 1

15.03.2015, 21:02

madab 1

15.03.2015, 21:52

Suuuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu midii