Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto

de Catalina L in Fructe de mare, 15 Mar 2015 | 4606 vizualizari

 

Nu este o reteta facuta exprès va asigur, dar nu puteam arunca bunatate de sos de scoici de la pranz......in plus imi ramanea un pic de mamaliga de ieri seara :))
Cel mai greu mi-a fost sa aleg categoria si tara de origine a acestei retete - am pus Bulgaria pentru ca au scoici si fac mamaliga
Va asigur in sos am pus numai cantitatea de vin precizata :))

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga de ieri sera
  • Sos de midii cu smantana de la pranz
  • cam atat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto:

Facem mamaliga sambata seara- nu va spun cum pentru ca stiti mai bine decat mine :)) Rezervati restul la frigider - nu se stie niciodata....

Pregatim sosul de midii cu smantana : vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/midii-scoici-in-sos-de-smantana-si-vin-alb-69181.html 

Pastrati sosul ramas la frigider ( daca ramane - mie mi-a ramas )

Incalziti bine mamaliguta si sosul si serviti-le imediat..

Voilaaaa o actiune buna. ....am reciclat resturile si am mancat bine. 

Va pup si o seara buna daca cititi reteta seara :))



TIPS-URI

1

Reciclati resturile !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tentacule de caracatita cu piure de cartofi