Mamaliguta in straturi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2013 | 1833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliguta:
  • 230 g faina de malai
  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • In plus:
  • cascaval Delaco Sofia
  • ceafa de porc
  • smantana (pentru servit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi:

Taiem ceafa marunt si o punem sa se rumeneasca intr-o tigaie de ceramica.



Dam cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici.



Punem apa pentru mamaliguta la fiert, adaugam sarea si lasam pe foc pana incepe sa fiarba.



In momentul in care apa incepe sa fiarba, adaugam treptat faina de malai, amestecand foarte bine si repede cu un tel pentru a nu se forma cocolosi.



Obtinem o mamaliguta potrivita, nici prea moale, nici prea tare.



Pe o farfurie punem un strat de mamaliguta, bucatele de ceafa, presaram cascaval, acoperim cu un strat de mamaliga, bucatele de ceafa si cascaval.



Se lasa putin sa se topeasca cascavalul apoi servim cu smantana.



Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Angelina_Elena 1

17.06.2013, 15:10

Simo

Angelina_Elena 1

17.06.2013, 15:11

Dia

babi5 1

25.06.2013, 20:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)