Mamaliguta in straturi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2013 | 3249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliguta:
  • 230 g faina de malai
  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • In plus:
  • cascaval Delaco Sofia
  • ceafa de porc
  • smantana (pentru servit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi:

Taiem ceafa marunt si o punem sa se rumeneasca intr-o tigaie de ceramica.

Dam cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici.

Punem apa pentru mamaliguta la fiert, adaugam sarea si lasam pe foc pana incepe sa fiarba.

In momentul in care apa incepe sa fiarba, adaugam treptat faina de malai, amestecand foarte bine si repede cu un tel pentru a nu se forma cocolosi.

Obtinem o mamaliguta potrivita, nici prea moale, nici prea tare.

Pe o farfurie punem un strat de mamaliguta, bucatele de ceafa, presaram cascaval, acoperim cu un strat de mamaliga, bucatele de ceafa si cascaval.

Se lasa putin sa se topeasca cascavalul apoi servim cu smantana.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv asortat din cascaval