Mamaliguta in straturi cu bacon si cabanos

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 1 Dec 2012 | 1831 vizualizari

 

nu am gatit ceva special azi, de ziua Romaniei, dar pt cina mi-a venit o pofta nebuna de mamaliguta pe care o facea mama mereu, iarna, cu carnat de casa...o nebunie...4

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa
  • 5 lg malai
  • 2 cubulete de branza topita
  • 2 lg ulei
  • un fir de cabanos
  • cateva felii de bacon afumat
  • branza feta, cam 300 g
  • 2-3 lg de smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi cu bacon si cabanos:

Punem apa la fiert , adaugam sare si ulei, faina in ploaie si amestecam energic, adaugam si branzica topita si lasam sa fiarba la foc mic. Separat prajim un pic in 2 lg de ulei cabanosul si baconul.


Luam un castron, razuim un pic de branzica, punem 2 lg de mamaliga si una de ulei deasupra, cald.


Nivelam frumos, formand un strat, apoi punem cateva bucatele de cabanos, iar branzica si apoi iar 2 lg de mamaliga.


Iar intindem si mai repetam operatiunea o data, sa iasa trei straturi.


Deasupra radem multa branza , asezam feliile de bacon si cabanos, punem cateva gramajoare de smantana si gata de servit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi cu bacon si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adasev12 1

02.12.2012, 13:18

laurenta...
rocsi...asa e!
buni...esti tare
jolygina, romaneasca si nu prea, dupa unii, dar...buna

adasev12 1

02.12.2012, 13:19

lavinia, elena_daria...
elucu...asa e
deyu...

Sim0na 1

02.12.2012, 20:24

ce mult imi place si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carnati taranesti