Saramura de pui cu ciuperci si mamaliguta

de Ina in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2010 | 10391 vizualizari

 

Dupa metoda : "dar din dar se face rai", am preluat reteta de saramura de la Sylvia ( http://www.bucataras.ro/retete/8330/saramura-de-pui.html) , care la randul ei a vazut-o la Julie..... Fetelor, multumesc mult, este excelenta! Va pupa si Costel pentru reteta asta :))

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui 
  • sos de soia
  • piper
  • 500 g ciuperci

Pentru saramura:

  • 3 fire de usturoi verde
  • un morcov mic
  • un ardei gras mic
  • un ardei iute
  • sare
  • cateva boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui cu ciuperci si mamaliguta:

Dupa ce am fiert pulpele in supa, le-am scos si le-am dat prin sos de soia, le-am pudrat cu piper si  rumenit in tava cu gril.

Saramura am facut-o punand ingredientele cu o cana de apa,  5 minute la microunde ( ca sa reduc din timp  :-P )

Cand saramura a fost gata, am pus pulpele rumenite in ea si am acoperit  si  le-am mai pus 2 minute la microunde, lasandu-le sa se nabuseasca si sa-si traga arome.  Operatiunile se pot executa si pe aragaz.

Am servit cu mamaliguta si ciuperci fripte pe gril.

Multumesc inca odata Sylvia!  Multumesc Julie !  :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui cu ciuperci si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu carciofi, ciuperci si curry