Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2012 | 5637 vizualizari

 

by Sidy :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina de malai
  • 250 g branza telemea
  • 300 g carnati de porc
  • 300 ml smantana
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • unt ptr uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori:

Se pun la fiert 2 l de apa cu sare. Cand fierbe se adauga faina in ploaie, se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 minute. Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei. Telemeaua se da pe razatoare.


Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt sa aseaza 1/3 din mamaliga, apoi 1/2 din branza rasa presarata cu smantana, din nou 1/3 din mamaliga, carnatii prajiti, restul de mamaliga, iar deasupra se presara branza ramasa.


Se da tava la cuptorul preancalzit ptr 20-30 de minute. Se serveste cu pofta.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Angelina_Elena 1

24.10.2012, 00:44

o bunatate!

Valclaudia 1

02.03.2013, 20:37

imi place!

Panacris 1

02.04.2013, 10:46

Inca o data!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

ieri la 19:31

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

ieri la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

pe 27.09 la 21:48

RETETA RECOMANDATA
Pernute crocante din mamaliguta