Mancare cu vinete, de post

de ianculubita in Mancaruri de post, 26 Aug 2013 | 2514 vizualizari

 

Pentru zilele de post,va recomand asa ceva;este gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1vanata mai mare
  • 1ceapa
  • 2-3rosii
  • 2linguri ulei
  • 1lingurita boia
  • 3catei de usturoi
  • 1conserva de naut
  • patrunjel
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu vinete, de post:

In tigaia cu ulei incins,calim vanata spalata,stearsa si taiata in cubulete mici,10-15min amestecand mereu;


scoatem vanata pe o farfurie,mai adaugam 1lingura ulei in tigaie,calim ceapa si usturoiul taiate fin,rosiile decojite si pasate,boia si lasam sa fiarba 5min;


dupa acest timp,condimentam,adaugam nautul scurs si clatit cu apa rece,vinetele,mai lasam cateva minute,la final patrunjelul tocat si servim imediat dar si rece este buna.

 

TIPS-URI

1

nautul poate fi inlocuit si cu linte sau chiar fasole;este la fel de gustoasa mancarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu vinete, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Corinuta 1

26.08.2013, 12:35

ianculubita 1

26.08.2013, 12:58

sa stiti ca in combinatie cu nautul e delicioasa rau!1

mamaieelena 1

26.08.2013, 15:54

trebuie sa fie buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti