Mancare de bame

de Brindusa in Mancaruri de legume, 30 Aug 2011 | 17051 vizualizari

COMENTARII (18)

MVMih 1

30.08.2011, 22:38

Brindusa. Daca asa ies in farfurie cum ai prezentat...nota 100 de la mine. Imi place reteta imi place gustul....Eee! yo n-am reusit niciodata sa fac ceva aspectuos si nici foarte apetisant. Mi-a iesit mai mereu o kestie "mucilaginoasa"....(nici de aruncat, dar nici de infipt in ea)...o sa incerc reteta ta....

Bunica 1

30.08.2011, 23:20

Daca sunt fierte in apa cu otet nu mai sunt baloase Si mie-mi place mancarea cu ba,e

Brindusa 1

30.08.2011, 23:50

MVMih, in farfurie este pranzul meu de azi. Daca le faci asa cum am scris eu, sigur nu ies "mucilaginoase". Neaparat sa incerci. Si sa-mi spui cum ti-au placut.

Mihaela11_jo 1

31.08.2011, 00:00

Foarte buna mancarica ta :
Si mie imi plac si cu carne si de post; au o aroma deosebita

Ade200 1

31.08.2011, 07:54

Aş cultiva şi eu, de unde iei seminţele? Şi cum se ultivă, ca fasolea?

LUK 1

31.08.2011, 08:18

n-am mancat niciodata..seamana cu fasolea verde?

jolygina 1

31.08.2011, 09:35

Lau 1

31.08.2011, 09:51

nu am mancat

adry88 1

31.08.2011, 12:28

alinutzika 1

31.08.2011, 13:57

intaresant

mihaelaM 1

01.09.2011, 00:52

nu am mancat dar o sa le incerc cat mai curand

SENO 1

01.09.2011, 07:55

am mancat bame o singura data in viata mea la niste rude si mi-au placut,erau mult mai mici decat bamele din pozele tale.......or fi mai multe soiuri?

Brindusa 1

01.09.2011, 18:48

Ade200: nu eu sunt cea care le cultiva . Eu doar le pregatesc (sau celmult le adun) Ies din seminte. Cred ca se gasesc la orice magazin cu seminte de legume.

Brindusa 1

01.09.2011, 18:49

LUK, nu seamana deloc cu fasolea verde. Mi-e greu sa-ti explic gustul, dar mie imi plac tere mult

Brindusa 1

01.09.2011, 18:51

SENO, da pot fi de mai multe soiuri. Anul asta le-am avut pe cele din poza: foarte lungi si subtiri. Bamele de obicei cand cresc mari devin fibroase si nu mai sunt bune de mancat. Acestea, insa, sunt foarte fragede chiar si asa mari.

anomisana 1

02.09.2011, 01:33

Luk, semana mai mult cu pastaia de mazare, dar sunt acrisoare la gust si sunt delicioase. Brandusa, eu mai adaug si morcov.

Sabinachiris 1

02.09.2014, 17:54

Unde pot gasi bame in bucuresti? Va rog mult..caut de nu stiu de cand..proaspete ma refer..va rog dk stie cineva.imi trebuie pt cineva fff bolnav iar doctorul i-a recomandat bame..numai k nu gasesc! Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu orez