Mancare de bame

de SanatateAcasa in Mancaruri de post, 18 Mar 2012 | 3774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de kilograme de bame
  • putin otet
  • sare, piper
  • 1 litru de suc de rosii gatit in casa
  • 1 capatana de usturoi
  • putin ulei vegetal.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de bame:

Se pune apa la fiert, cu putin otet. Se lasa apa sa clocoteasca, apoi se adauga bamele. Bamele se vor fierbe cateva minute. In tot acest timp se pregateste sucul de rosii si se curata usturoiul, care se va toca marunt.


Se scot bamele, se scurg si se dau deoparte. In alta oala, se adauga sucul de rosii, usturoiul tocat marunt si putin ulei. Se adauga bamele si se mai lasa sa fiarba cateva minute.


Mancarea se serveste calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de bame" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

18.03.2012, 21:44

Foarte buna reteta... Nu prea ma impac cu bamele, dar parca as incerca reteta ta!

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:33

imi plac mult

MIUTA 1

19.03.2012, 12:09

Excelenta imi placeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte( de post)- "Şorbat adass"