Prajitura in valuri-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 16584 vizualizari

 

o prajitura foarte usor de facut si rapid

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 2 cani zahar
  • 2 cani apa minerala sau lapte de soia
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 3 vanilii
  • 2 linguri cacao
  • 3-4 mere mari
  • 1 lingurita scortisoara macinata-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura in valuri-post:

Se amesteca faina cu praful de copt apoi se pune zaharul,apa sau laptele si se amesteca bine. Se adauga uleiul, coja de lamaie si vaniliile si la final merele curatate si taiate cubulete mici(scortisoara)


Se ia din compozitie o canita in care se pune cacao.


Se pune compozitia in tava si apoi se pune cate o lingurita din cea cu cacao si se amesteca .


De da la cuptor 50-60 minute la 160 grade


e o prajitura tip chec de post forte buna si gustoasa si cred ca la indemana oricui.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura in valuri-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

15.03.2010, 11:02

mmmmmmmmmmmm....imi place

danis 1

31.03.2010, 23:13

bety 1

27.05.2011, 13:40

FOARTE BUNA PRAJITURA! AM INCERCAT MULTE PRAJI DE POST DAR NICI UNA NU A IESIT ASA PUFOASA!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si foi de cartofi