Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Sincer nu stiu ce nume are mancarea mea....poate ma ajutati voi bucataresele mai experimentate
Am pus prima data in oala costita si carnatii cu-n strop de ulei, si cand au inceput sa se prajeasca putin am adaugat zarzavaturile si am calit impreuna pana cand legumele s-au muiat putin. Am pus apoi carnea proaspata ( ceafa), boia si am acoperit cu apa calda, Am pus sare si piper dupa gust si am lasat sa fierba pa foc potrivit. Cand carenea a fost aproape fiarta am pus cartofii taiati cuburi.
Din faina, ulei, un praf de sare si apa am facut un"aluat"subtire o coca sau cum vreti voi sa-i ziceti si am luat din ea cu lingurita umezita-n zeama si asa am format galuste.
Am lasat totul sa fiarba pana cand zeama a mai scazut.
Am servit alaturi de castraveti murati...pusi de soacra mea.
PS: Nu ma prea pricep eu la explicatii...sper ca veti intelege ce am scris
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult