Mancare de cartofi cu carne de porc

de Adinacarla in Porc, 4 Noi 2010 | 8779 vizualizari

 

Sincer nu stiu ce nume are mancarea mea....poate ma ajutati voi bucataresele mai experimentate

 

INGREDIENTE

  • 700g ceafa de porc proaspata
  • 12 feliute mici de costita afumata
  • 13 rondele carnati de casa
  • 7 cartofi
  • 3 linguri ardei dulce
  • 1 lingura ardei iute
  • 3 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 250 g faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu carne de porc:

Am pus prima data in oala costita si carnatii cu-n strop de ulei, si cand au inceput sa se prajeasca putin am adaugat zarzavaturile si am calit impreuna pana cand legumele s-au muiat putin. Am pus apoi carnea proaspata ( ceafa), boia si am acoperit cu apa calda, Am pus sare si piper dupa gust si am lasat sa fierba pa foc potrivit. Cand carenea a fost aproape fiarta am pus cartofii taiati cuburi.


Din faina, ulei, un praf de sare si apa am facut un"aluat"subtire o coca sau cum vreti voi sa-i ziceti si am luat din ea cu lingurita umezita-n zeama si asa am format galuste.


Am lasat totul sa fiarba pana cand zeama a mai scazut.


Am servit alaturi de castraveti murati...pusi de soacra mea.


PS: Nu ma prea pricep eu la explicatii...sper ca veti intelege ce am scris

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sylvia 1

10.11.2010, 12:24

Adina am facut ieri mancarica asta, e bestiala cum imi aminteam, gustul subtil de afumatura...o minunatie . Eu am pus cateva rondele de carnat afumat picant chorizo si catava bucatele de carnat proaspat subtire pe langa carnita cu muraturi....nu-ti izc ca asta am si azi la pranz Sa vad daca o sa pot pune pozele mele ca sunt cam jalnic, le-am facut cu camera de filmat ca sunt fara aparat photo de cateva zile

Adinacarla 1

10.11.2010, 16:24

Ma bucur ca ti-a placut finalul retetei...si mai ales sunt fericita ca am avut o mica "participare" si ti-am amintit de o mancarica "romaneasca" sper ca-i romaneasca, sau ma insel?
Abia astept sa gust virtual din mancarica preparata de tine.
Esti departe ca veneam eu cu aparatul meu sa facem poze

gaby1980 1

22.11.2011, 11:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc