Mancare de cartofi cu carne sau carnati

de alinutzika in Porc, 5 Sep 2011 | 3169 vizualizari

 

O reteta inspirata de la cumnatica mea, Alis, careia ii multumesc mult pt ca mi-a prezentat aceasta reteta cu cartofi, absolut delicioasa! Reteta ei era cu carnati trandafir, dar eu am facut-o cu carne de porc.
V-o recomand din toata inima!

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc/ 3 carnati trandafir
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ardei rosu 
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • sare, piper, vegeta
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu carne sau carnati:

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun intr-o oala la fiert cu o lingurita sare. Intre timp, carnea de porc se taie in bucatele mai groase si se prajeste intr-o tigaie teflonata, ca si gratarele. Cat timp ea se prajeste, tocati ceapa si ardeii si puneti-i la calit in putin ulei, la foc slab. Cand legumele sunt calite, adaugati carnea si condimentati. Cartofii nu se lasa la fiert mai mult de 15 minute, ca sa nu se imprastie dupa aceea. Se storc de apa si se pun in oala cu legumele si carnea. Se amesteca toate cu grija si se lasa la foc mic in continuare


Daca e nevoie, mai adugati apa. Dupa aproximativ 10 minute opriti focul. Se serveste cu patrunjel, dupa preferinta.Foarte bun!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carne sau carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alinutzika 1

06.09.2011, 16:03

va multumesc!

raulio43 1

12.09.2011, 12:57

foarte buna mancarica de cartofi cu carne si foarte rapida.

alinutzika 1

12.09.2011, 13:56

ma bucur ca iti place raulio

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc(piftii)