Cotlet de porc cu rosii la cuptor

de LUK in Porc, 27 Oct 2011 | 2451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de cotlet de porc
  • 1 rosie
  • o lingurita de boia de ardei
  • 3-4 linguri de ulei
  • o ceapa mai mica
  • o lingura de pasta de tomate
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu rosii la cuptor:

Taiati ceapa marunt.Pune ti ceapa la calit in ulei.Adaugati apoi boiaua si pasta de tomate, sare,200ml apa si lasati inca 2-3 min la foc mic.


Condimentam cotletele cu sare si piper.Punem compozitia de mai sus intr-un vas termorezistent apoi asezam feliile de cotlet.Taiem cealalta rosie felii si le asezam peste cotlete.Introducem vasul in cuptor la temperatura medie(150 de grade la cuptorul electric) pentru 45 de min.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

LUK 1

02.11.2011, 16:49

te astept Sylvia

LUK 1

02.11.2011, 16:49

Meid..multumesc

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:55

IMi place mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor