Mancare de cartofi cu ciuperci sotate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 21 Apr 2017 | 4507 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci champignon
  • 1 fir mic de praz
  • 2 ardei kapia rosii
  • 4-5 cartofi maricei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cana apa plata
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu ciuperci sotate:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ardeii se spala si se curata de cotoare, apoi se taie fasii.

Prazul curatat si spalat se taie rondele. Ciupercile le spalam si le taiem feliute.

Punem intr-o tigaie din inox cu fundul dublu, 4-5 linguri ulei de masline, apoi adaugam rondelele de praz si ardeiul taiat fasii.

Lasam la sotat 10 minute, adaugam ciupercile feliate, sare si piper dupa gust.

Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, adaugam bucatile de cartofi si semintele de mustar + 1/2 cana apa plata.

Gatim mancarea la foc mic, pana patrunde furculita usor in cartofi si scade apa.

Oprim focul, adaugam patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume