Fasole batuta

de Irina in Mancaruri de post, 13 Dec 2013 | 40135 vizualizari

 

Dar de o fasole batuta ce ziceti? Si daca pun si niste muraturi alaturi va tenteaza?

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • sare
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea spalata bine am pus-o la inmuiat pentru 24 de ore.


Am pus fasolea la fiert intr-un vas Zepter si am acoperit vasul cu capacul. Am lasat la fiert pana acul indicator a ajuns la intrarea in zona rosie. Am oprit vasul.


Atunci cand acul indicator a coborat in zona galbena am pornit din nou focul si am lasat fasolea la fiert in continuare. (Pentru ca fasolea e tare, timpul de fierbere e mai lung, asa ca am repetat operatiunea.) La fel, am oprit din nou focul atunci cand acul a ajuns in zona rosie, iar fasolea continua sa fiarba.


Am adaugat legumele in vas si am pornit din nou focul.


Dupa ce au fiert si legumele, am mixat fasolea impreuna cu legumele.


Am adaugat cate putin ulei, mixand in continuare, ca la icre, apoi am adaugat zeama de lamaie si am condimentat cu sare.


Am mancat fasolea cu muraturi abia scoase din borcan.


Daca vi se pare ca nu-i deajuns, mai aruncati in tigaie si un carnat. :P Mie nu mi-a trebuit!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 16:23

botcrina 1

28.03.2015, 09:22

Arata foarte bine!

claudiaO 1

06.04.2017, 09:29

mmmm, buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Icre false din fasole