Fasole batuta

de Irina in Mancaruri de post, 13 Dec 2013 | 45315 vizualizari

 

Dar de o fasole batuta ce ziceti? Si daca pun si niste muraturi alaturi va tenteaza?

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • sare
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea spalata bine am pus-o la inmuiat pentru 24 de ore.


Am pus fasolea la fiert intr-un vas Zepter si am acoperit vasul cu capacul. Am lasat la fiert pana acul indicator a ajuns la intrarea in zona rosie. Am oprit vasul.


Atunci cand acul indicator a coborat in zona galbena am pornit din nou focul si am lasat fasolea la fiert in continuare. (Pentru ca fasolea e tare, timpul de fierbere e mai lung, asa ca am repetat operatiunea.) La fel, am oprit din nou focul atunci cand acul a ajuns in zona rosie, iar fasolea continua sa fiarba.


Am adaugat legumele in vas si am pornit din nou focul.


Dupa ce au fiert si legumele, am mixat fasolea impreuna cu legumele.


Am adaugat cate putin ulei, mixand in continuare, ca la icre, apoi am adaugat zeama de lamaie si am condimentat cu sare.


Am mancat fasolea cu muraturi abia scoase din borcan.


Daca vi se pare ca nu-i deajuns, mai aruncati in tigaie si un carnat. :P Mie nu mi-a trebuit!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 16:23

botcrina 1

28.03.2015, 09:22

Arata foarte bine!

claudiaO 1

06.04.2017, 09:29

mmmm, buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta