Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt

de cristinutanicolita in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi roșii
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 200 g kaizer
  • 200 g cârnăciori prăjiți
  • 1 kg ardei capia
  • 2 lg pastă de roșii
  • pătrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt:

Mai întâi se pune ardeiul la copt. (Eu l-am copt în tava la cuptor electric).


Curățăm ceapa, morcovul și cartofi.


Ceapa o tăiem, morcovul îl dam pe răzătoare.


Cartofii îi tăiem cubulete.


Tăiem kaizer și cârnăciorii.


Punem ulei la încins intr-o cratiță. Adăugăm kaizerul, cârnăciori și legumele. Le lăsăm câteva minute sa se călesca puțin. Adăugăm cartofii și acoperim cu apa. Acoperim și lăsăm la fiert.


Ardeiul copt îl curatam și tăiem fâșii, sau cum dorim.


Când au fiert cartofii, se adaugă pasta de roșii și ardei. Se potrivește gustul de sare și se mai lasă 5 min.


La sfârșit se adaugă pătrunjel.


Poftă buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

17.09.2015, 16:41

Buna mancare ai facut!

Bunica 1

17.09.2015, 16:46

Ce bunătate!

Rocsi 1

17.09.2015, 20:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta