Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic

de madi_marin in Porc, 16 Noi 2011 | 2835 vizualizari

 

Propun o mâncărică delicioasa celor ce nu ţin post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g arpagic
  • 500 g castraveţi la saramură
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 lingură cu pastă de tomate
  • ulei
  • mărar proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic:

Carnea se spală, se şterge şi se taie în cubuleţe. Se pune la călit împreună cu ceapa tocată mărunt şi morcovul tăiat feliuţe. Se adauga apoi apa caldă şi se lasă până ce cărniţa e aproape fiartă.

Se adaugă şi arpagicul, castraveţii tăiaţi felii, usturoiul şi pasta de tomate. Se mai lasă să dea în cateva clocote, apoi se stinge focul şi se adaugă mărarul tocat.

Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Sare nu se mai pune pentru ca sunt castraveţii suficient de săraţi.

2

Se poate folosi orice cărniţă preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic-0
Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic-1
Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic-2

COMENTARII (30)

madi_marin

madi_marin 1

17.11.2011, 17:31

mena.....multumesc.....

Rocsi

Rocsi 1

17.11.2011, 17:34

eu am castraveti murati pusi de mine si mama...o sa incerc si eu candva de curiozitate

madi_marin

madi_marin 1

18.11.2011, 18:06

rocsi....eu pun doar vara castraveciori la saramura.....dar pentru iarna mama pune la otet si aia nu sunt potriviti pentru aceasta mancarica.... asa ca ma descurc si-mi iau din piata si sunt foarte incantata de ei ca sunt deliciosi....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!