Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic

de madi_marin in Porc, 16 Noi 2011 | 3081 vizualizari

 

Propun o mâncărică delicioasa celor ce nu ţin post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g arpagic
  • 500 g castraveţi la saramură
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 lingură cu pastă de tomate
  • ulei
  • mărar proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic:

Carnea se spală, se şterge şi se taie în cubuleţe. Se pune la călit împreună cu ceapa tocată mărunt şi morcovul tăiat feliuţe. Se adauga apoi apa caldă şi se lasă până ce cărniţa e aproape fiartă.


Se adaugă şi arpagicul, castraveţii tăiaţi felii, usturoiul şi pasta de tomate. Se mai lasă să dea în cateva clocote, apoi se stinge focul şi se adaugă mărarul tocat.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Sare nu se mai pune pentru ca sunt castraveţii suficient de săraţi.

2

Se poate folosi orice cărniţă preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

madi_marin 1

17.11.2011, 17:31

mena.....multumesc.....

Rocsi 1

17.11.2011, 17:34

eu am castraveti murati pusi de mine si mama...o sa incerc si eu candva de curiozitate

madi_marin 1

18.11.2011, 18:06

rocsi....eu pun doar vara castraveciori la saramura.....dar pentru iarna mama pune la otet si aia nu sunt potriviti pentru aceasta mancarica.... asa ca ma descurc si-mi iau din piata si sunt foarte incantata de ei ca sunt deliciosi....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de castraveti cu piept de pui