Mancare de castraveti murati

de MotanLaOale in Porc, 16 Iun 2011 | 4275 vizualizari

 

A fost saptamana curateniei in dulapul cu muraturi si am gasit niste castraveti in saramura ramasi si buni buni si m-am gandit sa-i valorific.

 

INGREDIENTE

  • 600g castraveti murati
  • 400g carne de porc 9ceafa sau piept)
  • 1 ceapa mica
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 50ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de castraveti murati:

Ceapa se curata si se toaca marunt.


Carnea se portioneaza in bucati potrivite.


Castravetii se spala cu apa rece si se taie felii.


Intr-o cratita se pune uleiul in care se caleste ceapa 1-2 minute.


Se adauga carnea si se caleste pana se albeste.


Se adauga si castravetii se pune apa si se fierbe 30-40 minute.


Castravetii se pun la fiert o data cu carnea deoarece castravetii murati sunt tari si fierb greu.


Se adauga pasta de tomate si se mai fierbe 5-10 minute.


Se pune piper, se potriveste de sare (daca este cazul), se pune mararul tocat marunt. se mai da un clocot doua si este gata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

27.07.2011, 12:08

fac din nou asa ca poftim la masa

tanyapatap 1

28.09.2011, 16:41

MotanLaOale 1

29.09.2011, 08:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu carne de porc